Allt blir inte som man tänkt

men det behöver ju inte alltid betyda att det blir sämre :)
Jag hade starka planer på kantarellskog i helgen, men just nu vet jag inte hur de blir me de! Om jag väntar till nästa helg, får jag mycket trevligt sällskap, går jag imorn måste jag va mitt eget sällskap ;)
Inget ont i de, brukar inte va så social när jag hittar de gula fläckarna, men alltid trevligare att ha sällskap när man fikar iallafall.
Och om jag inte ska plocka svamp, tjaaa, kanske en shoppingrunda till Vemdalen dåra :) 20% på allt på VDLN, och rea på allt på Ekbergs outlet, kan försvinna en och annan peng på en sån runda............
så egentligen bör jag bege mig till Uggen, jag och katten, en godispåse och en god bok.
Vi får se hur de blir
Trevlig helg

Grattis gumman

idag fyller min lilla A 17 år :)
känns som igår den dag hon föddes ju.
Minns augusti 1995 som väldigt varm, och jag satt där i min badenbaden stol i skuggan och väntade, och väntade och väntade på att den lilla där inne skulle visa tecken på att vilja komma ut.
Väntade 12 dagar över tiden, vilket är lika med en evighet om ni inte visste redan.
Hon har inte haft bråttom sen dess heller.............
utom när det gällde att komma hem från hjortronmyren, då pratade hon till och med om att hon var stressad. Jag trodde inte det ordet fanns i hennes vokabulär.

Kram på er

Kommer inte kunna gå

Har gått med rumpan i vädret i tre dar nu, först i jordgubbslandet på Rödön, och sen myrbärslandet på hemlig plats i två dar. Vet ni hur jobbigt det är eller?
Det här med bär? Har de en själ? Tycker de det är tråkigt när jag kommer och roffar bort de från deras födelseplats? Eller är de bara glada att få följa med ner i min hink? Sånt går jag bl.a och funderar över där på myren. A och jag är inte så samspelta, och hamnar oftast långt från varandra, så vem ska jag prata med då, om inte bären och spindlarna?
Och spindlarna där ute på myrarna är minsann inga små pluttar, nästan så man misstar de för grodor ibland.
Men jag såg en groda också, så de så.
Intressant? Nähä, då behöver du inte läsa imorn heller, för då börjar jag med vinbärsbuskarna, och vad/vem ska jag prata med då?
Tjaa, blir nog med knotten, för de finns det gott om där ute.

Dröm sött