Juligt

blir så ljust och fint när det toksnöat en hel dag.
Blev ivägtvingad på en kvällspromenad, upp till kyrkogården för att sätta upp lyktor och tända ljus i de.
Skönt att komma ut, och nu håller faktiskt huvudvärken på att släppa också.
Fixade några talgbollar som nu är uppsatta i syrenen utanför fönstret. Gucci hoppade genast upp och satte sig i busken, komsi komsi alla fåglar kvittrade hon. Fåglarna väntade till Gucci återvänt till stugvärmen innan de smakade på godsakerna.
Nu har Gucci nåt att titta på från sitt fönster när hon är ensam hela dagarna, och temperaturen krupit under nollan så att hon inte kan vistas ute mer än 5 minuter åt gången utan att frysa ihjäl........

Har lagats en hel del mat i mitt kök idag, många matlådor till stan och till vår frys. Blir bra det så att J får nåt annat än falukorv i sina matlådor.
Köpte två paket jäst idag, undrar just vad de har förvandlats till tills jag kommer hem från jobbet imorn............

Natti

På G!

Nu har jag avverkat säsongens första pass på skidor. Känner att jag nog blir farlig om jag ska åka kortvasan.
Alltså, farlig för min egen hälsa, kommer förmodligen dö på kuppen!!
Så kändes det iallafall idag. Ungefär som då när jag senaste gången åkte tjejvasan. Höll inte på att ta mig från mål till bussen. Sen på bussen kom allt maginnehåll upp, rakt ut bara. I Sveg fick jag hoppa av bussen och lillasyster var tvungen att köra hem mig.......då sa jag att jag aldrig skulle utsätta mig för detta igen.

Men det är ju roligt att åka skidor, och det är nåt som kroppen ska må bra av har jag hört. Och jag håller med om det första, men min kropp mår inte bra efteråt, huvudvärken från h-e kommer som på beställning. Så även idag, efter ynka 7 km skate.
Ska ta en dusch och försöka stå ut med att vara uppe till Solsidan och Hellenius hörna är klart. Det är ju Ledin som är gäst i hörnan, så det går bara inte att missa.

Nu duschen, bye

Fulast i Sverige?

Ja, det kan vara så att mitt badrum är just det! Iallafall om ni hjälper mig att rösta.
Har haft tre goda vänner här idag, och de mer eller mindre tvingade mig att anmäla badrummet. Om de inte vore just goda vänner, så skulle man ju kasta ut de som påstår nåt sånt, men av goda vänner måste man tåla höra sanningen.

Gå in på www.viivilla.se och leta efter fotogalleriet till tävlingen. Leta där efter de tre bilder som är döpta till Kommunalgrått. Ge var och en av de en femma i betyg! Tack för hjälpen. Om vi vinner så bjuds det på ett hejdundrande kalas efter renoveringen.

Bjöd för övrigt dessa tre vänner på resterna av gårdagens middag, och resterna av Josefins kladdkakor till efterrätt, en mycket trevlig eftermiddag.
Blir nog en enkel räkmacka och te till middag. Lilla J drar ju på fest.

Nu håller vi tummarna, är vårt badrum fulast?