Vill lära mig programmera

någon som kan? I så fall finns det ett jobb som jag vill ha, men av de färdigheter man bör ha för att få det, är det programmeringen som är det svåra. Det andra kan jag nog prata mig förbi ;)
Har fått en ny telefon, en iPhone5, coolt va? Mer modern än mina döttrar minsann :)
Men bäst att inte vara för snorkig över det, behöver ju nån som kan lära mig finesserna på den, utan de kan jag ju lika gärna behålla min gamla..........
Nu har jag ätit både julmiddag och jullunch, såå gott var det. Oltjärn bör vara rädd om Katrin, hon är en pärla när det gäller matlagning.

Nu ska jag fram med staken

Kram

Grattis mamsen

idag fyller min mamma 65 år. En ålder som för bara några år sen kändes väldigt gammal. Och nu är min mamma 65, och hon är ju inte så gammal!
Överraskade henne med en jättesmörgåstårta. Pappsen hämtade Josefin i Ramundberget, så hon var också en del av överraskningen. Farmor ville inte med, hon hade nyss ätit middag, och förmodligen hade hon några blommor kvar att vattna innan läggdags. Hon har bara plastblommor nu för tiden, emn ändå, stressigt att vara pensionär.
Jag blev iallafall betrodd att frakta ett brev med en hel femhundring i, som present till min mor. Farmor kommer garanterat att ringa mamma tidigt i morn bitti, bara för att kolla så jag inte förskingrat sedeln..........om hon nu kan hålla sig till dess, kanske måste ringa redan ikväll om hon ska kunna sova i natt.

Man ska inte göra sig rolig på andras bekostnad, men min farmor är mestadels komisk. Påminner en hel del om Fleksnes mamma, både till utseende och sätt.

Nu är jag glad att vara hemma igen. Snöade hela vägen hem, men med bra extraljus på bilen var det inga problem. Undvek en hoper renar med en hårsmån (eller 10 meter).

Imorn är det sista måltiden med Hedepiabgänget, julmat på Oltjärn. Blir gott de

Natti

Vad kan man begära?

Efter 22 år som sambos, kan man då inte begära att han ska förstå, att om jag ber honom köpa 4 ljus till min adventsstake, så ska de INTE vara blå? Hallå, var är världen på väg? Blå ljus i adventsstaken. Christina på jobbet skrattade så hon höll på att ramla ur fåtöljen när jag beklagade mig. Har iallafall fixat vita nu, på egen hand. Alla andra färger (utom möjligen rött) är otänkbart i min stake. En annan sak han bör veta efter så många år, är väl att han ska se var på ryggen det klias just nu, när jag ber om att bli kliad? Ni vet väl att när man ber om att bli kliad på ryggen, så förflyttar sig ju den mest kliande punkten hela tiden medan någon kliar? Och en sambo sen 22 år tillbaka bör kunna se VAR på ryggen det klias just NU! Under ett hektiskt dygn i lilla stan, har jag hunnit med en hel del. Sett kommande skidskyttestjärnor tävla, sett nutidens skidskyttestjärnor tävla, doppat biskvierna i choklad, skedat med lilla J en hel natt, shoppat en kofta och två lampskärmar, fikat med A på stan. Trodde nog att jag skulle hinna mycket mer, men vissa dygn går tiden fort. Klockan är nu snart åtta, ska bara tömma tvättmaskinen, och sen krypa ner mellan lakanen med en liten skallebank :( Natti