Blivit stum?

Kom just på en sak som man ofta tar för givet! Att ha nån att prata med! 
Det har inte jag haft idag. 
När jag tänker efter, så har jag öppnat munnen för att prata en enda gång idag, och det var när jag beställde chokladkaka och vatten på caféet vid Brunnsviken . Det var dessutom för lite för att få betala med kort, så jag tog en bulle också! Sen var det färdigpratat för idag! 
Haft en  fin dag iallafall. Tog först en löprunda på sex km, sen brunch på balkongen . Måste fixa hit balkongmöbler så det blir mysigt. 
Efter en del funderande hur dagen skulle se ut, så blev det att jag tog tåget till universitetet, och sen promenad. Siktade på Brunnsviken runt, trodde det skulle vara en mil, men det var tolv km enligt kartan som visade Hälsans stig som sträckan kallas. 
På grusväg, lite asfalt, trappor, berghällar, broar, gräs och skogsstigar har jag vandrat. 
Fågelkvitter, vågskvalp, trafikbrus, barnskratt, ja många ljud bjöd rundan på. Skvaller kunde jag lyssna på när jag satt ute vid solväggen på caféet med svanarna simmande i vattnet nedanför. 
Nu sitter jag på balkongen igen och inser att det är säsong för rosevin. Måste handla till veckan alltså, får bli mineralvatten så länge. 








Tröttast

Har fullt sjå att hålla mig vaken fast kl är halv åtta
Tänkte plåga min kropp med att vara vaken för att se Sveriges mästerkock, vilket innebär att jag inte får krypa i säng förrän nio/////
Imorse var jag på jobbet redan kl sju, och stannade till sex, så idag blev det många timmar. Det behöver jag på mitt timkonto, det är ju påsklov snart och är snål med semesterdagarna. 

Helgen tillbringades i stan, lördagen på söder och söndagen på Djurgården . 
Söndagslunchen avnjöts på uteserveringen på Rosendal , skönt i vårsolen. 


Har ingen plan alls för kommande helg, mer än att jag ska ha sovmorgon. 

Nästa vecka jobbar jag bara fram till halva torsdan och sen tar jag tåget till mina kära i Östersund 

Så här såg det ut när jag tog den längre rundan till jobbet en morron 
Härligt med vårkänslor även om jag längtar till vårvinter på fjället 


Skänk till bättre behövande

Var in på hemisdan för NM i skidskytte på OS nu i efterhand. De har räknat upp alla kvarglömda attiraljer från stadion, och även lagt ut en bild på sakerna.
Så här stod det:
Gjenglemt utstyrEtter opprydding av området i og rundt NM/NC arena, har arrangøren funnet igjen en del glemt utstyr.
Av gjenglemt utstyr kan vi nevne;

Et par skisko, To staver, Tre overtrekksjakke, hvorav en med pulsklokke, Vest, Syv drikkebelter, En sekk, En skipose, 10 buffer, Skihansker, Ullvotter, Skytterem, Deksel til kamera, Div. Skistropper, Ei drikkeflaske.


Fascinerande hur dålig koll många har på sina saker