Sundsvall

Där har jag tillbringat helgen med tre älskade.
God middag på jops, tävlingar i dagarna två, mat på Ikea , lite shopping på Ikea och lite på stan. Besök hos minsta faster och hennes sambo. De har för övrigt varit ivriga påhejare på stadion också, kul att få träffa de så mycket.

Tävlingarna var ett steg framåt, främst i skytte, men också i skidåkning. Länge sen jag såg sånt tryck i de benen !

Nu sitter jag på en fullsatt buss mot huvudstan. Hatar att åka buss , men priset mot tåg och flyg gjorde att jag hade inget val.

Anländer älgstigen vid tio ikväll och då blir det hopp i säng direkt.
Imorn väntar antingen träning eller en kväll med Monica efter jobbet :)

Intressanta möten

När man reser ensam, kan man ofta välja om man vill vara själv och inte prata, eller om man vill vara social.
Imorse stack jag nog ut lite på morgontåget på väg till centralen, stor resväska och rosa skidfodral är inte vanliga attribut i rusningstrafiken när alla ska till jobbet .
Pga mina stora väskor, fann jag för gott att stå , och kom där i samspråk med en man som hade hela tjocka släkten med och var på väg på sparesa till Turkiet .
Berättade att jag skulle på skidskytte tävling !
Hmm det är ju inget intressant nu när de stora slutat, tycker han. Kommer ju inget bakom de heller. Tycker att de skulle tagit sitt ansvar och vänta med att lägga av till någon kan ta över !
Ja ni hör ju hur Svensson resonerar!
Försökte ett inlägg med att det visst kommer stjärnor där bakom, och att det kanske inte är de aktivas skyldighet att det fylls på bakifrån.
Personligen tycker jag Pichler och Eklund ska ta stor del av ansvaret!
Mannen ville inte riktigt lyssna på mig, men ansåg att À-c zidec är den enda som kan styra upp landslaget.... Tur att resan till centralen inte var längre!

Jag känner en del bra skidskyttar, här en av de

Långt hem

I alla fall när man går. Jag gick inte riktigt kortaste vägen, för jag ville följa strand kanten så långt det gick, och så var jag in på Hemköp och köpte tomater och mozzarella. Detta tog en och en halv timme.
Naturligtvis tog stegräknaren paus, och visade bara tusen steg mellan jobbet och Hemköp, men , då har jag runkeeper som backup. Inte för att det räknar steg, men sträcka och hastighet . 7,5 km blev det.
Nu har jag gjort aubergine gratäng , men med zucchini istället för aubergine , för det var tydligen det som fanns i kylen.
Nu ska jag duscha innan jag måste packa, tidig avresa imorn. Måste lämna bostaden redan kvart över sex.

Några bilder från min promenad. Fint va?