Finns nåt visst med att konsumera sånt som är producerat lokalt ändå
Jag jobbar ju i en bransch där vi förordar svensktillverkat, så lite hjärntvättad kanske jag är
Men att fylla frysen med egenplockade jordgubbar, det är rikedom det
Sen fyller man på med lokalt odlat guld från myren
Och lite blåbär från närmsta joggingspår, de e ren o skär lycka
En regnig dag konsumeras en sockerkaka gräddad i närmsta ugn, mums till vinsten i Chicago
I den här butiken i Ås, köper man ekologiskt odlade grönsaker. Jag fick med mig färsk vitkål och ett knippe lök
Man kan också låna en sax och gå runt i trädgården och plocka sin egen blombukett som man sen betalar i butiken
Mycket fint har de att välja på
I helgen planeras att fylla frysen med guldfärgade kantareller
Delvis för att vi tycker om kantareller, men egentligen mest för att de e så vansinnigt kul att plocka
Svampskog here we come