En stilla undran

Ligger i min sköna säng och funderar. Funderar mest på hur jag ska ta mig upp ur sängen imorn. Och hur jag ska kunna böja benen för att sätta mig på toastolen. Gör att inte tala om hur jag ska kunna resa mig från densamma. 

Nej, jag är inte stelopererad, jag har träningsvärk deluxe! 
Gick på ett 45 minuters pass skidstyrka på gymmet igår. Vi var bara tre så det var bara att kämpa, syntes ju direkt om man slappade. Stretchade nog lite dåligt, innan jag på darriga ben staplade mot tåget. 
Idag följde jag en kollega till golfbanan för ett skidpass. Hade bestämt att köra intervaller, måste försöka öka farten i min åkning. 

Så imorn mina vänner, blir det inte nådigt att röra sig, ojoj! Har vilodag på schemat, men får väl försöka ta nån promenad iallafall. 

Bjuder på några bilder från helgens åkning i idrefjäll, vackert som tusan där 


Körde långpass på myrarna i lördags 


Och ett kortpass nära stadion på söndag . Ser du Anki vilken konstig färg med det förbaskade filtret som jag lyckades pilla dit av misstag. 
Någon som vet hur jag nollställer? 


Och vacker morgonhimmel över hägernäsviken. Sånt kan man njuta av de mornar jag inte tar kortaste vägen till jobbet

Värmland

Den nästan årliga värmlandshelgen över gör denna gång. Tre dagar med Jsm tävlingar. 
Så många timmar som alla de aktiva lägger ner året runt, för att under några få timmar släppa loss kroppen med nummerlapp på bröstet. Tror alla får horn i pannan med nummerlapp på! 
Blir gråtmild när jag ser de kämpa i spåret, ibland går det bra, och ibland inte alltid som man tänkt sig. 
På sidan står coacherna och skriker, heja, öka, ta de lugnt, kämpa , de e bra, kom igen ..... Osv 

Theo betraktade i stillhet han 

När Josefin skulle gå i mål på masstarten smet han och galopperade efter henne mot målfållan. Skrek till några killar som fångade in honom och han fick bäras för att ge matte en puss. 

Nu sitter jag på tågstationen i Karlstad och väntar. Fick just ett meddelande om att det är måndag. I mitt huvud är det söndag, och jag var ledsen över att allt i Karlstad stänger kl sexton. Tyckte inte det var nån ide att gå in nånstans då när kl var fem i fyra, så satte mig i väntrummet med en tidning. 
Apropå alzheimer alltså.....

Har avverkat några varv runt skidtunneln på mina skidor också. Nu ser jag fram emot nästa helg när jag ska njuta av spåren i idrefjäll igen. 
Är också trevligt att bo med dessa skidfamiljer på helgerna. Saknar de på sommarhalvåret. 
Synd bara att det finns de som inte vill bete sig som de själva vill bli behandlade. Eller också är det de de gör. Idioter!!

Och längtar till jag får träffa lilla A igen. Hon kämpar med snöskottning och att få ut lilla Gucci några minuter om dan. 
Puss gumman 

Alzheimer

Det är visst ingen rolig åkomma. Iallafall inte för anhöriga. 
I Aftonbladet idag fanns ett test där man  kan  kolla om man är på väg att drabbas. 
Tror inte på såna tester så jag låter nog bli :/

Sitter på tåget mot Torsby och mina älskade två j. 
Lilla A är i hemmet och sköter om italienskan. Ser till att hon får den dagliga dosen med skinka, och puttar ut henne genom dörren en par ggr om dan. Kallt om tassarna åt de där italienskorna nu ju. 

När jag var på väg ut genom dörren, hade jag fullt sjå med att packa allt på smart ställe i bagaget. Mobilen i jackfickan bl.a. 
Bara det att i hissen på väg ner, upptäckte jag att mobilen var packad  i jackfickan på den jacka som hänger i hallen.....tur jag kom på det så tidigt. Har tågbiljetten i mobilen :/
Väl på tåget kom jag på den briljanta idéen att lyssna på spiderchick's senaste pod. I med hörlurarna i öronen, och play! Hmm, dåligt ljud! Tog ett tag innan jag upptäckte att jag glömt att stoppa in sladden i mobilen.....
Sitter dessutom i tyst avdelning, så en och annan rynkade nog på näsan. 
Apropå alzheimer alltså


Snöade flingor stora som lappvantar på perrongen i hägernäs 


Och snön hade lagt sig även i Södertälje. 
Jag är snart i Karlstad