Rensa papper

står på dagens agenda. Har städat upp runt skrivbordet, så kanske t.o.m J kan jobba där ;)
Drog ut alla kablar och redde ut härvorna, och nu har jag kopplat ihop allt igen. Ser ut som att datorn funkar iallfall, visar sig om skrivare och tv fungerar. I så fall kan jag vara stolt tycker jag, är ju ingen tekniker heller, bara en enkel logistiker.
Har varit klädd i min onepiece sen jag klev upp i morse. Måste tyvärr på affärn, så det blir väl till att klä om lite snart. Men sen åker nog onepiece på igen.
Ska snart dra igång med packningen inför vår lägervecka. Hoppas vi är klara med all papper och tillstånd som krävs för att få med vapen och skidfodral på planet. Killen på Air Berlin tyckte jag skulle boka plats för skidfodralet, kan ju ta slut på platser för special bagage.
Finns 90 platser för skidfodral på det plan vi ska åka med, och det är ju inte direkt säsong för skidor nu, så jag lyckades övertyga honom om att det blir inte fullt. Hoppas jag har rätt.
Jag vill gärna ha rätt, och häromdan sa en kollega att "det är tur att jag är på din sida, skulle bli så jobbigt annars" , hihi, jag är nog rätt bra på att argumentera om det är något jag tror på. Men jag tycker själv att jag kan erkänna om jag har fel också, så de så!

Åter till packningen, ha en trevlig lördag

Oj va svårt

att välja alltså!
Stugan i Österskär var ju bara för mysig. Hamnen som närmsta granne, bara en hamnpromenad mellan stugan och vattnet. Tänk så underbart på våren och sommaren. Hyresvärdarna jätte trevliga, lovar att möblera som jag vill ha det, inte ska jag behöva dra dit sånt själv inte. Egen uteplats, insynsskyddad. 9 minuter promenad till Roslagsbanan, och sen en kvart med tåget till jobbet. 10 minuters promenad till sandstrand. Enda nackdelen är att det känns lite avsides. En kollega skrattade när jag sa det.....ska du säga som har 15 mil till närmsta stad där jag bor nu, hihi, allt är relativt!
Från den lilla stugan som jag i tanken redan flyttat in i, åkte jag till Lahäll, eller jag missade avfarten och åkte ända till Djursholm där jag fick vända och åka tillbaka på E18. Hittade den lilla gatan där Angelika bor med sin familj. En lägenhet i källaren kan hon erbjuda. Jättefräsch, med litet kök, nykaklad dusch och toalett, vardagsrum, ett litet sovrum och en walk in closet :) Egen uteplats med grill och bord och stolar. På andra sidan tomten börjar joggingspåret, 4,2 och 6,7 km slinga, delar av den pistas för skidåkning vid snöfall.
Nu är valet svårt!!!
Goda råd någon?

Har förresten bokat för lägervecka i Österrika också, åker på tisdag. Å va jag längtar, ska bli så mysigt. Synd att inte lilla A kan följa. Men, å andra sidan kanske jag komme ikapp med träningsdosen då, hon verkar ju ligga i hårdträning hon.

Nattii

Lever hotellliv igen

denna gång på Täby park. Slut på vanliga enkelrum, så fick en med en lite större säng, inte mig emot.
Har varit och kollat på ett uthyrningsrum i en villa, som jag hittade på blocket. Stort rum, litet kök, ett rum med toalett och tvättfat, och dusch i samband med bastun. Låter lyxigt? Ja, ytan kanske, men i en källare? Fanns ingen ugn i köket! De som äger huset åker till Filippinerna i oktober och återkommer i maj, ja så kan man också leva. De har köpt hus i Filippinerna, och mannen ska jobba med trädplanteringsprojekt där nere. En kompisfamilj ska bo övervåningen i den här villan, men bara ibland, de har lägenhet i stan också, och sommarställe i skärgårn, men de drar till Thailand nu några veckor i höst. Så kan man också leva :0
Ska kolla in två andra boenden imorn, så får vi se sen om det snart löser sig med boende. Helst vill jag ju ha en tvåa på hägernäs strand, meeeen, de är ju så dyra!!!!
Ny rapport om andrahandsboenden kommer inom kort


Natti